Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 48

Måndag

Stekt fläsk med löksås, kokt potatis
Vegetariskt: potatiscurry med kikärtor
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: stekta äggnudlar med kyckling
Vegetariskt: stekta äggnudlar med tofu

Tisdag

Fiskgratäng med räksås, potatismos
Vegetariskt: vegetarisk Thaigryta
Dessert: muffins
Kvällsmat: baguette med strimlad fläskkarré, vitlökssås
Vegetariskt: baguette med falafel och vitlökssås

Onsdag

Kålpudding med skysås, lingonsylt och kokt potatis
Vegetariskt: morotsmedaljong
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: fish and chips
Vegetariskt: Quorn and chips

Torsdag

Traditionsenligt: Tell-inges trattkantarellsoppa till samtliga gäster
Dessert: smulig blåbärspaj med vaniljsås
Kvällsmat: pastasallad med ädelost och skinka
Vegetariskt: pastasallad med ädelost och grillad aubergine

Fredag

Helstekt fläskkarré med gräddsås och äppelmos
Vegetariskt: lasagne med färskost
Dessert: youghurtfromage