Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 34:

 

Måndag

Gryta på fläskbog med dijonsenap och haricot verts, ris
Vegetariskt: zucchinipannkaka med fetaost och valnötter
Dessert: panna cotta med hallon
Kvällsmat: pasta med kyckling i ungersk paprikasås
Vegetariskt: pasta med Quorn i ungersk paprikasås

Tisdag

Ost och dillbakad koljafilé med potatismos och skirat smör
Vegetariskt: grönsaksfärserad paprika med potatismos
Dessert: banankaka
Kvällsmat: pytt i panna med stekt ägg
Vegetariskt: veggispytt med stekt ägg

Onsdag

Pannbiff med löksås och kokt potatis
Vegetariskt: grönsakslåda
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: bakad potatis med skinkröra
Vegetariskt: bakad potatis med hummus

Torsdag

Ärtsoppa med rimmad fläskbog
Vegetariskt: vitkålsoppa med sojakorv
Dessert: pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: tacofrossa
Vegetariskt: tacofrossa i veggostil

Fredag

Oxragu med paprika och dill, tagliatelle
Vegetariskt: grönsakscouscous med sojabönor och vitlöksås
Dessert: färsk frukt