Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 5

Måndag

Grönsaksfylld frukostkorv med potatismos
Vegetariskt: cashewnötscurry med blomkål, potatismos
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: potatisbullar med bacon och champinjonfräs
Vegetariskt: potatisbullar med vitlöksfrästa champinjoner och bönor

Tisdag

Hemlagad fiskpudding med skirat dillsmör och kokt potatis
Vegetariskt: sötpotatisbiff med salsa
Dessert: Drottningkräm med gräddmjölk
Kvällsmat: pasta med prosciutto, grädde och tomat
Vegetariskt: pasta med Oumph, grädde och tomat

Onsdag

Biff bourguignonne med kokt potatis
Vegetariskt: kålpudding på gröna linser
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: varm smörgås med skinka och svampstuvning
Vegetariskt: varma smörgåsar med aubergine och champinjonstuvning

Torsdag

Grekisk fisksoppa
Vegetariskt: Mulligatawny-soppa
Dessert: pannkakor med vispad grädde och sylt
Kvällsmat: risgratäng Texas
Vegetariskt: risgratäng Veggo

Fredag

Lindströms låda, skysås och brynt potatis
Vegetariskt: ratatouille med brynt potatis
Dessert: Toscapäron med vaniljsås