Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 27

Måndag

Spaghetti med köttfärsås
Vegetariskt: spaghetti med sojafärsås
Dessert: jordgubbskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: morotsoppa med brödkrutonger
Vegetariskt: morotsoppa med brödkrutonger

Tisdag

Torsk och lax i creme fraiche, kokt potatis
Vegetariskt: gryta på röda linser och blomkål
Dessert: kökets val av kaka med vaniljsås
Kvällsmat: salladsbuffé
Vegetariskt: salladsbuffé

Onsdag

Isterband från Lammhults chark med stuvad potatis
Vegetariskt: ärtbiffar med stuvad potatis
Dessert: vattenmelon
Kvällsmat: kallskuren pastramikotlett med potatisgratäng
Vegetariskt: potatisgratäng med sojasteaks

Torsdag

Rödbetssoppa med smetana, nybakat bröd och ost
Vegetariskt: Rödbetssoppa med smetana, nybakat bröd och ost
Dessert: pannkakor med sylt och grädde
Kvällsmat: matjessill med färskpotatis, gräddfil ägg och hackad lök
Vegetariskt: krämig aubergine”sill” med färskpotatis ägg och hackad lök

Fredag

Pannbiff med tomatsalsa och ugnsbakade rotfrukter
Vegetariskt: sojabiff med ugnsbakade rotfrukter och tomatsalsa
Dessert: Vrigstads ostkaka med jordgubbsylt och grädde
18.00: Buffémiddag