Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 21

Måndag

Ugnstekta Lammhults isterband och persiljestuvad potatis
Vegetariskt: Röda bönor och ris
Dessert: nyponsoppa med vispad grädde och mandelbiskvier
Kvällsmat: pasta med bergakungens sås
Vegetariskt: pasta med bergakungens vegetariska

Tisdag

Ost och dillbakad fiskfilé med potatismos och dillsmör
Vegetariskt: broccolimedaljong med potatismos
Dessert: chokladboll med kokos
Kvällsmat: potatis och köttfärslåda
Vegetariskt: potatis och sojafärslåda

Onsdag

Köpenhamnslåda, skysås och brynt potatis
Vegetariskt: gratinerad blomkålslåda
Dessert: vaniljglass med kolasås
Kvällsmat: stuvade makaroner med bräckt falukorv
Vegetariskt: stuvade makaroner med kikärtsbiff

Torsdag

Morotsoppa toppad med chili-Kesella
Vegetariskt: morotsoppa toppad med chili-Kesella
Dessert: saffranspannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: ”dragen” fläskkarré i baguette
Vegetariskt på begäran: ”dragen” Oumph i baguette

Fredag

Fläsk Vindaloo med mango chutney och basmatiris
Vegetariskt: skördegryta med ris
Dessert: färsk frukt