Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 22

Måndag


Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
Vegetariskt: sötpotatisgryta med tofu, basmatiris
Dessert: nyponsoppa med vispad grädde och mandelbiskvier
Kvällsmat: pasta med bergakungens sås
Vegetariskt: pasta med bergakungens vegetariska

Tisdag


Ost och dillbakad fiskfilé med potatismos och dillsmör
Vegetariskt: broccolimedaljong med potatismos
Dessert: chokladboll med kokos
Kvällsmat: potatis och köttfärsgratäng
Vegetariskt: potatis och sojagratäng

Onsdag

Köpenhamnslåda, skysås och brynt potatis
Vegetariskt: gratinerad blomkålslåda
Dessert: vaniljglass med kolasås
Kvällsmaten ersätts av elevfest med grill

Torsdag

Morotsoppa toppad med chili-Kesella
Vegetariskt: morotsoppa toppad med chili-Kesella
Dessert: saffranspannkaka med sylt och grädde
På en elevs begäran, kvällsmat: pulled pork i baguette
Vegetariskt: Quorn i baguette

Fredag

Timjan och senapsmarinerad fläskytterfilé, haricot verts och potatisgratäng
Vegetariskt: falafelbiff, haricot verts och potatisgratäng
Dessert: Dumlekaka med vispad grädde