Utvecklas och inspireras!

Utvecklas och inspireras!

Vill du göra ett avbrott i vardagen? Kanske studera halvtid och ändå fortsätta med ditt jobb? Lockar tanken på fortbildning och personlig utveckling? Eller vill du efter ett par år på gymnasiet göra något nytt, kreativt och riktigt roligt?

Det finns många anledningar att söka sig till Mullsjö folkhögskolas keramikskola! När i livet det är dags, bestämmer bara du! Drejning, saltbränning, raku, gipsformar, engobe, glasyrframställning och dekortekniker är begrepp som blir din vardag hos oss.

Att fortbilda sig är spännande och utvecklande. Keramik är både roligt och användbart inom flera områden. Kanske möter du barn och ungdomar genom ditt jobb eller inom någon verksamhet du är engagerad i? Att tillsammans få skapa, forma och vara kreativ är lärorikt. Kom till oss, lär dig nya saker, få nya idéer och låt dig inspireras!

På Mullsjö folkhögskola är vi flexibla. Vi möter dina behov och önskningar. Du kan prova på keramiken heltid eller halvtid. Du kan studera under ett helt läsår eller välja att bara läsa på höstterminen. Kursen är studiemedelsberättigad. Du kan välja att bo på skolan eller att pendla.

Är det din tur nu? Missa inte möjligheten!

 

Kontakta oss gärna om du har frågor!
0392-374 00
info.mullsjo@folkbildning.net

Läs mer om möjligheterna på Keramikskolan >>