Fotoskolan gav Emmelie nya möjligheter!

Fotoskolan gav Emmelie nya möjligheter!

Är du intresserad av foto? Funderar du på vilken skola du ska välja? Emmelie Bergagård är en av eleverna som gick Fotoskolan läsåret 2011-2012. Ta del av hennes tankar om året på Mullsjö folkhögskola.

Jag sökte till Mullsjö för att det var en av de fotoskolor som fortfarande undervisade i analogt fotografi. När jag flyttade till internatet hade jag bestämt mig för att det skulle bli ett slappt år där jag kunde göra mer av det jag älskar och bli en bättre människa.

Ett slappt år blev det inte, men däremot gjorde jag en djupdykning in i fotografins breda värld för att hitta mig själv som fotograf. Jag anser att det har utvecklat mig till “den bättre människan”,  som nu metodiskt och effektivt hanterar det som kommer att bli min vardag och verklighet.

Nu, tre veckor efter examinationen, sitter jag på ett turkiskt hotellrum och är på provfotografering för en researrangör. Så jag har lärt mig, jag har utvecklats och då är det bara att hålla utkik efter möjligheter att fånga!

Allt är möjligt!

På bilden: Emmelie Bergagård

Läs mer om Fotoskolan >>