Om Folkhögskolan

Skolans närmsta "granne" är Mullsjön Vissa gillar åka båt...andra att bada När solen gassar lockar sjön :) Skolans "trädgård" är härlig och har en fin utsikt över Mullsjön Sommar som vinter - otrolig natur Även hösten kan kännas magisk Det är vackert att ta gångvägen runt sjön Du har tillgång till gymnastikhall, bastu och ett gym Bibliotek... ...och datasal Dessutom finns ett kök där otroligt god mat lagas!
This is an example of a HTML caption with a link.

Mullsjö folkhögskola har ett fantastiskt läge precis invid sjön. Du har möjlighet att njuta av fin utsikt, ta en promenad runt sjön eller varför inte låna båten. Sommartid finns fina badmöjligheter. Om du inte vill bada precis vid skolan finns en liten skogsstig utmed sjön, som tar dig till en större badplats med brygga och hopptorn. Skolområdet erbjuder sommartid en lummig trädgård med stora gräsytor. Även övriga årstider är vackra vid skolan. På vintern när isen lägger sig på sjön brukar både skridskor samt vinterfiske bli aktuellt. Några kilometer från skolan ligger Mullsjö Alpin för den som gillar att åka utför. Skolan är omgiven av vackra skogar och det finns flera vandringsleder. På skolan har du tillgång till datasal, bibliotek och gymnastikhall. Flera ateljéer och verkstäder är tillgängliga dygnet runt. Det finns ett gym och även möjlighet att avsluta dagen med en härlig bastu. Skolan har en matsal där fantastiskt god mat serveras. Bor du på skolans internat serveras du frukost, lunch och kvällsmat.

Följande citat från en av skolans elever sammanfattar Mullsjö folkhögskola ganska bra faktiskt :) “Mullsjö folkhögskola är som en semesteranläggning”.

Läs mer om hur det är att gå på Mullsjö folkhögskola här >>

Hoppas vi ses!

I menyn till höger hittar du information och dokument som rör skolans verksamhet.