Kamratförbundet

Bild från en återträff.

Kamratförbundet är en av skolans tre “ägare”. Vi utser varje år huvudmän, som sedan väljer styrelse och beslutar om skolans ekonomi. Kamratförbundet arrangerar också återträffar för fd elever. Vi försöker vara en länk mellan fd elever och skolan. Tillsammans med skolan försöker vi hålla reda på adresser till fd elever, bla för att hjälpa till att arrangera återträffar.

Stipendier

Kamratförbundet delar varje år ut ett eller flera stipendier till elever på skolan. Vi vill stötta nuvarande elever, som vill göra något extra, tex, utlandspraktik, ett besök i Taizé eller uppmuntra en elev som tar ett speciellt ansvar. Vi tar tacksamt emot bidrag till dessa stipendier. Din avgift till Kamratförbundet gör i första hand till detta!

Medlemsavgiften till Kamratförbundet är 50 kr/5 år. Enklast betalar du till Kamratförbundets Bankgiro 602-5092. Ange namn och adress.

Mullskönt

Tillsammans med Folkhögskolan ger Kamratförbundet ut tidningen Mullskönt varje vår. Den finns att läsa på skolans hemsida, men också tryckt i en mindre upplaga. Säg till om du vill ha ett ex.

Kamratförbundet driver också Boden för Rättvis handel – skolans lilla världsbutik.
Kamratförbundets styrelse består av nuvarande och fd elever och lärare. Ordförande är Ulf Petersson, lärare på skolan.

Kamratförbundets styrelse genom Ulf Petersson

Läs tidigare Mullskönt