Utställningar

Varmt välkomna till Bildskolans utställning XVI Penslar

När? 23-25 januari

Var? Tändsticksgränd 24 i Jönköping!

Johanna Hedlunds foto.

Utställning med konstelever från Mullsjö Folkhögskola.
16 penslar, 16 konstnärer, vilket resulterar i 16 vitt skilda stilar, olika arbetssätt och material.

När ni stiger in i lokalen blir det som att öppna en påse med gott och blandat, här finns något för alla. Och när ni går härifrån kommer ni att ha ett leende på läpparna, ett tomt hål i magen och nya tankar i huvudet. Ni kommer känna er berörda.
De konstnärer som ställer ut är elever från Mullsjö folkhögskolas bildskola. Vi sträcker oss från alla åldrar. En del har målat i hela sitt liv, andra i mindre än ett år. Men alla har vi det gemensamt att vi brinner för konsten!

Varmt välkomna till vår utställning XVI Penslar hos Konstnärsföreningen Dymlingen, Tändsticksgränd 24 på Tändsticksområdet i Jönköping.

Tiderna som vi öppnar till vår konstvärld är helgen 23-25 januari:
Fredag 16-20
Lördag 11-16