Utbildningar

Nyfiken på Mullsjö folkhögskola? Det borde du vara :) Vill du göra något kul? Ta minst ett år hos oss! Mycket gemenskap & massa kreativitet Fantastiskt bra lärare! Skolan har ett bra bibliotek med härlig utsikt över sjön Cafeterian - en uppskattad plats Under flera dagar i veckan hålls gemensamma samlingar i aulan
This is an example of a HTML caption with a link.

Vill du göra något kul i höst? Självklart ska du välja Mullsjö folkhögskola. Smidigt är det också…du kan nu ansöka till våra utbildningar direkt från vår hemsida>>

På Mullsjö folkhögskola har du mycket roligt att välja på. Är du intresserad av konst och skapande i olika former så finns flera alternativ för dig på Konst & formlinjen. Lockar tanken på att fördjupa dig i frågor som rättvis handel, miljö & hållbar utveckling, kulturfrågor, mänskliga rättigheter… och få möjligheten att åka utomlands och jobba i ett socialt projekt. Då är kanske Volontärlinjen Global eller vår internationella kurs något för dig?  På allmän linje kan du läsa upp dina betyg, lära om IT eller kanske lockar teckenspråk och personlig assistent? Nyhet för hösten är Bibellinjen Utblick. Där kombinerar du studierna på Mullsjö folkhögskola med studier/praktik i Rumänien.
Mer om  våra olika utbildningar hittar du i högermenyn!

För dig som är döv/hörselskadad eller har en dövblindhet finns tre teckenspråkstolkar anställda på skolan som tolkar på de olika lektionerna. Se mer information under fliken Kurser för syn- och hörselskadade i högermenyn.

Terminstider läsåret 2013/2014: 19 augusti – 28 maj

För mer information om läsåret 2013/2014 klicka här>>

Har du frågor så kontakta gärna oss på skolan!