Lärarna på allmän linje

Lärarna Allmän linje

Från vänster:

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden.

Kerstin Boo Lindell undervisar i bibelämnen, engelska och svenska. Är kattälskare och gillar att köra Toyota.

Åsa Holmqvist undervisar i engelska, svenska och svenska som andraspråk. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Pär Gunnarsson undervisar i internationella relationer, livsåskådning, kyrkohistoria och sång. Ägnar sig gärna åt barnbarnen på fritiden och följer noga Helsingborgs IF.

Hans Hägglund undervisar i svenska, samhällskunskap, psykologi och livsåskådning. Gillar friluftsliv, hundar och att läsa.

Ulf Petersson undervisar i matematik, naturkunskap, IT, internationella relationer samt olika kurser med 55Plus. Gillar all slags motion och skådar gärna fågel tidiga morgnar på våren.

Peter Johansson (ej med på bilden) undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor samt teckenspråk förutom att tolka dövblinda elever. Gillar huset på Visingsö och att motionera, bl.a. golf och att titta på HV71 under vinterhalvåret.