Lärarna på allmän linje

Lärare på Allmänna linjen

Främre raden fr vänster
Kerstin Boo Lindell undervisar i bibelämnen, engelska och svenska. Är kattälskare och gillar att köra Toyota.

Marianne Claesson undervisar i naturkunskap, matematik, psykologi och livsåskådning. Är engagerad för “rättvisa åt alla överallt” – men njuter också av blommor, böcker och sköna ting.

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden.

Åsa Holmqvist undervisar i engelska, svenska och svenska som andraspråk. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Ulf Petersson undervisar i matematik, naturkunskap, IT, internationella relationer samt olika kurser med 55Plus. Gillar all slags motion och skådar gärna fågel tidiga morgnar på våren.

Bakre raden fr vänster
Peter Johansson undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor samt teckenspråk förutom att tolka dövblinda elever. Gillar huset på Visingsö och att motionera, bl.a. golf och att titta på HV71 under vinterhalvåret.

Thomas Christoffersson undervisar i psykologi. Är intresserad av musik och läser gärna böcker om historia och samhällsfrågor.

Leif Holmqvist undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor samt teckenspråk. Tolkar också döva och dövblinda elever. Är månskensbonde på fritiden.

Pär Gunnarsson undervisar i internationella relationer, livsåskådning, kyrkohistoria och sång. Ägnar sig gärna åt barnbarnen på fritiden och följer noga Helsingborgs IF.

Bernt Svensson (saknas på bild) undervisar i livsåskådning, samhällskunskap, psykologi, bibel, IT och svenska. Reser gärna – helst väster ut och sjunger Southern Gospel med sina barn.