Naturfoto steg 2 – v 26

naturfoto_steg_1_v26_2017
Fotograf: Anders Geidemark

Naturfoto 2

Den här kursen vänder sig till Dig som tidigare har gått en naturfotokurs hos mig i Mullsjö. Du behärskar din kamerautrustning väl, och har viss erfarenhet av naturfotografering. Nu vill Du komma vidare och få inspireras till att ta nya steg på naturfotostigen!

Vi kommer att ägna stor del av tiden till praktisk fotografering med olika teman. Sedan ska vi i lugn och ro grundligt gå igenom våra bilder, analysera och kommentera. Du kommer även att få några praktiska uppgifter kring att tänka i ”projektform”. Min ambition är att försöka inspirera till högre målsättningar med Din fotografering, som t ex att göra en egen bok eller producera ett professionellt bildspel. Jag kommer att visa exempel ur min egen produktion, och ingående berätta hur jag tänker och utför ett projekt.

Min målsättning är att Du åker hem fylld av inspiration; och kanske till och med har fått en knuff att ”komma igång” med det där projektet Du går och funderar på!

Webbanmälan

Kursledare

webb Anders GeidemarkAnders Geidemark är naturfotograf och författare. Han har jobbat professionellt som fotograf, skribent, grafisk formgivare, föreläsare, fotolärare och bildredaktör sedan 1988. Han har bl a framfört föredrag och bildspel i sju europeiska länder och haft ett 50-talutställningar i Sverige och övriga Norden.

Anders har producerat två egna böcker och medverkat i ett flertal andra. Egna böcker (text, bild och form): Stigen ur hav – av vingar skuggad 1995, Allen – Bilder av ljus och mörk ensamhet 2004. Är medlem i Föreningen Naturfotograferna och ansluten till IBL Bildbyrå (Sverige) och Getty Image (resten av världen). Tjänstgör som expeditionsledare på Svalbard, och jobbar som svensk redaktör för tidskriften Natur&Foto.

*Prisalternativ när det gäller boende (se nedan)
Alternativ 1: enkelrum med wc/dusch i korridor (grundpaketet)
Alternativ 2: enkelrum med wc/dusch på rummet (begränsat antal platser)
Alternativ 3: dubbelrum med wc/dusch på rummet (begränsat antal platser)

Kursnummer: 1826
Kurstid: 25 - 30 juni
Pris: Helpension: 4 985 kr (alt 1)* 5 985 kr (alt 2)* 5 485 kr (alt 3)*