Naturfoto steg 3 – v 31

naturfoto_steg_2_v31_2017
Fotograf: Anders Geidemark

Naturfoto 3

Den här kursen vänder sig till dig som tidigare gått mina kurser Naturfoto 1 resp 2.

Du är nu en driven naturfotograf som vill utveckla möjligheterna att skapa en produkt. I den här kursen ska vi göra en bok, genom att använda en mjukvara från ett “Print on demand-tryckeri”. Under kursen får du lära dig att lägga upp konceptet för en bok: hur tänker jag med “början, mitt och slut”, layout och form, hur disponerar jag boksidorna för att berätta en historia. Vi ska titta på många olika böckers uppbyggnad för att finna ut vår egen personliga bokstil!

Webbanmälan

Kursledare

Anders Geidemark är naturfotograf och författare. Han har jobbat professionellt som fotograf, skribent, grafisk formgivare, föreläsare, fotolärare och bildredaktörwebb Anders Geidemark sedan 1988. Han har bl a framfört föredrag och bildspel i sju europeiska länder och haft ett 50-tal utställningar i Sverige och övriga Norden.

Anders har producerat två egna böcker och medverkat i ett flertal andra. Egna böcker (text, bild och form): Stigen ur hav – av vingar skuggad 1995, Allen – Bilder av ljus och mörk ensamhet 2004. Är medlem i Föreningen Naturfoto-graferna och ansluten till IBL Bildbyrå (Sverige) och Getty Image (resten av världen). Tjänstgör som expeditionsledare på Svalbard, och jobbar som svensk redaktör för tidskriften Natur&Foto.

*Prisalternativ när det gäller boende (se nedan)
Alternativ 1: enkelrum med wc/dusch i korridor (grundpaketet)
Alternativ 2: enkelrum med wc/dusch på rummet (begränsat antal platser)
Alternativ 3: dubbelrum med wc/dusch på rummet (begränsat antal platser)

Kursnummer: 1831
Kurstid: 30 juli - 4 augusti
Pris: Helpension veckokurs: 4 985 kr (alt 1)* 5 985 kr (alt 2)* 5 485 kr (alt 3)*