Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLAS SERVERAR VECKA 48

Vår vegetariska kost innehåller som regel mjölk och ägg

Måndag

Spaghetti med köttfärssås
Vegetariskt: spaghetti med sojafärssås
Dessert: frukt i trängsel.
Kvällsmat: risgrynsgröt med ostsmörgås
Vegetariskt: risgrynsgröt med ostsmörgås

Tisdag

Fisk med frasigt täcke, kokt potatis och dillsmör
Vegetariskt: Marockansk kikärtscurry
Dessert: kökets val av kaka
Kvällsmat: gratinerad köttfärspasta
Vegetariskt: gratinerad sojafärspasta

Onsdag

”Brinnande kärlek”-potatismos med bacon och lök
Vegetariskt: kidneybönbiff med majsyoghurt
Dessert: Dansk äppelgröt med gräddmjölk
Kvällsmat: bräckt falukorv med stekt potatis
Vegetariskt: bräckt sojakorv med stekt potatis

Torsdag

Ärtsoppa med rimmad fläskbog
Vegetariskt: morotsoppa
Dessert: pannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: tacofrossa
Vegetariskt: tacofrossa på sojafärs

Fredag

Skinkschnitzel med balsamvinägersås och brynt potatis
Vegetariskt: champinjoner med ingefära och chili
Dessert: fruktparad