Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 8

Måndag

SStekt fläsk med persiljestuvade morötter, kokt potatis
Vegetariskt: Potatiscurry med linser
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: stekta äggnudlar med kyckling
Vegetariskt: stekta risnudlar med tofu

Tisdag

Kikärtswok med sötsur sås, jasminris
Vegan: Indisk hirsnuggets med raita
Dessert: Muffin
Kvällsmat: falafel med pitabröd och vitlöksås
Vegan: falafel med pitabröd och vitlöksås

Onsdag

Kyckling i ugn med fetaost och svamp, brynt potatis
Vegetariskt: ärtbiff på gula ärtor
Dessert: citronfromage
Kvällsmat: Berliner currywurst med pommes frites
Vegetariskt: sojakorv med currysås och pommes frites

Torsdag

Kött och grönsakssoppas
Vegetariskt: Röd linssoppa med creme fraiche
Dessert: smulpaj på blåbär, vaniljsås
Kvällsmat: pastasallad med fetaost och skinka
Vegetariskt: pastasallad med ”ost” och grillad aubergine

Fredag

Citron och örtbakad torsk med pepparrotssås, kokt potatis
Vegetariskt: grön lasagne
Dessert: färsk frukt