Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 38

Vår vegetariska kost innehåller som regel mjölk och ägg



Måndag

Spaghetti med köttfärssås
Vegetariskt: spaghetti med sojafärssås
Dessert: frukt i trängsel.
Kvällsmat: bakad potatis med kycklingröra
Vegetariskt: bakad potatis med hummus

Tisdag

Kräftsmakande fisk med broccoli, kokt potatis
Vegetariskt: Marockansk kikärtscurry
Dessert: kökets val av kaka
Kvällsmat: gratinerad köttfärspasta
Vegetariskt: gratinerad sojafärspasta

Onsdag

Rotmos och rimmad oxbringa
Vegetariskt: kidneybönbiff med majsyoghurt
Dessert: Dansk äppelgröt med gräddmjölk
Kvällsmat: tacofrossa
Vegetariskt: tacofrossa på sojafärs

Torsdag

Ärtsoppa med rimmad fläskbog
Vegetariskt: morotsoppa
Dessert: pannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: bräckt falukorv med stekt potatis
Vegetariskt: bräckt sojakorv med stekt potatis

Fredag

Skinkschnitzel med jägarsås, gröna ärtor och kokt potatis
Vegetariskt: champinjoner med ingefära och chili
Dessert: fruktparad