Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR V 46

Måndag

Ugnstekt revbenspäll, brun sås och potatismos
Vegetariskt: linsgryta med aubergine
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: potatisbullar med lingonsylt
Vegetariskt: potatisbullar med lingonsylt

Tisdag

Gratinerad fisk med citron och purjolök
Vegetariskt: kidneybönscurry
Dessert: aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: kycklinglasagnette
Vegetariskt: sojalasagnette

Onsdag

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Vegetariskt: kålpudding på gröna linser
Dessert: färsk frukt
Kvällsmat: Sloppy Joe burgare med klyftpotatis
Vegetariskt: Sloppy veggy burgare

Torsdag

Nikkaluokta-soppa
Vegetariskt: rödbetssoppa
Dessert: pannkakor med vispad grädde och sylt
Kvällsmat: stekt ris med kyckling
Vegetariskt: stekt ris med tofu

Fredag

Panerad skäddafilé med dansk remoulad, kokt potatis
Vegetariskt: ratatouille – fransk grönsaksgryta
Dessert: Toscapäron med vaniljglass