Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLAS SERVERAR VECKA 38

Vår vegetariska kost innehåller som regel mjölk och ägg

Måndag

Ugnstekt revbenspäll, brun sås och potatismos
Vegetariskt: Höstgryta
Dessert: fruktfat
Kvällsmat: potatisbullar med baconfräs, lingonsylt
Vegetariskt: potatisbullar med sojafräs

Tisdag

Sejfilé med dragon och curry. Kokt potatis.
Vegetariskt: kidneybönscurry
Dessert: aprikoskräm med gräddmjölk
Kvällsmat: kycklinglasagnette
Vegetariskt: Cornlasagnette

Onsdag

Karelsk köttgryta med kokt potatis
Vegetariskt: kålpudding på gröna linser
Dessert: Toscapäron med vaniljglass
Kvällsmat: sloppy Joe burger
Vegetariskt: sloppy Sue burger

Torsdag

Nikkaluokta-soppa
Vegetariskt: rödbetssoppa
Dessert: Faluäppelkaka med vispad grädde
Kvällsmat: stekt ris med kyckling
Vegetariskt: stekt ris med tofu

Fredag

Miljöarbete på riktigt –svinnsmart buffé.
Dessert: Tutti frutti