Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 30

Måndag

Kålpudding, skysås, kokt färskpotatis och lingonsylt
Vegetariskt: Gula ärtbiffar och yoghurtsås, kokt färskpotatis
Dessert: hallonkräm med gräddmjölk och kardemummaskorpor
Kvällsmat: röd linssoppa med tomat, ostfralla
Vegetariskt: röd linssoppa med tomat, ostfralla

Tisdag

Fiskpudding med skirat dillsmör och kokt färskpotatis
Vegetariskt: vegogryta med vitlökskeso
Dessert: kladdkaka med vispad grädde
Kvällsmat: hamburgare med bröd och klyftpotatis
Vegetariskt: falafelburgare med bröd och klyftpotatis

Onsdag

Kycklingcurry Vindaloo med basmatiris
Vegetariskt: gryta på gröna bönor
Dessert: vaniljglass, chokladsås och maränger
Kvällsmat: fritt val från salladsbuffén, baguette
Vegetariskt: fritt val från salladsbuffén, baguette

Torsdag

Skånsk vitkålsoppa med frikadeller
Vegetariskt: kikärtsoppa
Dessert: pannkakor, sylt och grädde
Kvällsmat: pytt i panna med Bearnaisesås
Vegetariskt: rotfruktspytt med Bearnaiseseås

Fredag

Pannbiff och lök, skysås, lingonsylt och brynt färskpotatis
Vegetariskt: vegetarisk biff, stekt lök och brynt färskpotatis
Dessert: vattenmelon
Kvällsmat: kallskuren kalkon och potatissallad
Vegetariskt: Tzayspett och potatissallad
LÖRDAG:
Kalvstek med gräddsås, grönsaker och kokt färskpotatis
Vegetariskt: fransk blomkålslåda
Dessert: cheesecake med drottningsylt