Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 43

Vår vegetariska kost innehåller som regel mjölk och ägg



Måndag

Ugnstekt isterband och stuvad blomkål, kokt potatis.
Vegetariskt: indisk kikärtsgryta med fullkornsris
Dessert: apelsinris
Kvällsmat: kyckling”bits” med curry och honungsdipp, klyftpotatis
Vegetariskt: vego”bits” med curry och honungsdipp, klyftpotatis

Tisdag

Fiskbiffar med skaldjursås och ris
Vegetariskt: vegetarisk ”schnitzel” med tomatsås
Dessert: chokladboll med kokos
Kvällsmat: skinkfrestelse och ägghalvor
Vegetariskt: tomatfrestelse

Onsdag

Grekisk köttfärslåda, skysås och brynt potatis
Vegetariskt: pastagratäng med spenat, fetaost och pumpa
Dessert: fruktsallad
Kvällsmat: stuvade makaroner med bräckt falukorv
Vegetariskt: stuvade makaroner och sojakorv

Torsdag

Höstsoppa med kyckling
Vegetariskt: brynt vitkålsoppa med vegetariska ”frikadeller”
Dessert: ugnspannkaka med äpple, kanel och vispad grädde
Kvällsmat: hamburgare med bröd
Vegetariskt: vego-burgare med bröd

Fredag

Ädelostgratinerad kassler med äpple, ris
Vegetariskt: chiligryta med choklad, ris
Dessert: vaniljglass och kolasås