Matsedel

kök

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLA SERVERAR v 35

Måndag

Ugnstekta Lammhults isterband och persiljestuvad potatis
Vegetariskt: indisk kikärtsgryta med fullkornsris
Dessert: höstens färska frukter
Kvällsmat: kyckling”bits” med curry och honungsdip, klyftpotatis
Vegetariskt: vego”bits” med cutrry och honungsdip, klyftpotatis

Tisdag

Ugnsbakad fisk med tomat och mozzarella, ris
Vegetariskt: vegetarisk ”schnitzel” med tomatsås
Dessert: chokladboll med kokos
Kvällsmat: skinkfrestelse och ägghalvor
Vegetariskt: tomatfrestelse

Onsdag

Grekisk köttfärslåda, skysås och brynt potatis
Vegetariskt: gratinerad blomkål och sojabönor
Dessert: fruktsallad
Kvällsmat: ”lära känna” fest med buffé för alla elever.

Torsdag

Höstsoppa med kyckling
Vegetariskt: brynt vitkålsoppa med vegetariska ”frikadeller”
Dessert: ugnspannkaka med äpple, kanel och vispad grädde
Kvällsmat: hamburgare med bröd
Vegetariskt: vego-burgare med bröd

Fredag

Ädelostgratinerad kassler och äpple, ris
Vegetariskt: chili con veggi och ris
Dessert: vaniljglass och chokladsås