Matsedel

MULLSJÖ FOLKHÖGSKOLAS SERVERAR VECKA 2

Vår vegetariska kost innehåller som regel mjölk och ägg

Måndag

Bratwurst med potatisfrittata
Vegetariskt: broccolimedaljonger
Dessert: nyponsoppa med vispad grädde och kardemummaskorpor
Kvällsmat: pasta al tonno, tonfiskpasta
Vegetariskt: pasta med tomater, kapris och pinjenötter

Tisdag

Fisk under sprött täcke med dill och ost. Potatismos och dillsmör.
Vegetariskt: Irakisk böngryta med basmatiris
Dessert: fruktfrossa
Kvällsmat: potatis och köttfärslåda
Vegetariskt: potatis och sojafärslåda

Onsdag

Köpenhamnslåda, skysås och brynt potatis
Vegetariskt: gratinerad blomkål med grönsakstäcke
Dessert: vaniljglass med kolasås
Kvällsmat: stuvade makaroner med bräckt falukorv
Vegetariskt: stuvade makaroner med kikärtsbiff

Torsdag

Tomatsoppa med medelhavsost
Vegetariskt: ärtsoppa med rotfrukter
Dessert: saffranspannkaka med sylt och grädde
Kvällsmat: hamburgare med bröd
Vegetariskt: veggoburgare med bröd

Fredag

Vildsvinsgryta Vindaloo med basmatiris och mango chutney
Vegetariskt: tacogratäng på sojafärs
Dessert: rabarberpaj med kokostäcke