Att gå Allmän linje…

Att gå Allmän linje…

…innebär att du kan läsa in gymnasiet för att få behörighet till vidare studier, vilket är en mycket bra sak! Det innebär också att du hos oss kan välja Allmän linje med olika spännande inriktningar. Kanske gillar du IT/Webb? Eller kanske lockar internationella frågor dig mer? Framför allt kommer du att få träffa och lära känna nya människor, vilket är oerhört lärorikt.

Att träffa nya människor är något vi provstartar direkt. Följ med på några korta, enkla möten med några av de personer som går eller har gått våra utbildningar på Mullsjö folkhögskola. Först ut är Mario…

Namn: Mario 

Ålder: 21 

Klass/Inriktning: Allmän Bas 

Kommer ifrån: Sverige, Jönköping 

Sysslat med tidigare: Jag gick International Baccalaureate (IB) linjen på Per Brahegymnasiet. 

Gör idag/Framtida planer: Jag gick egentligen ut folkhögskolan i december förra året, men jag trivs bra här och har inte någon brådska med livet, så en termin till tänkte jag skadar inte. Efter den här terminen vill jag hitta ett jobb jag trivs med, och flytta in i en egen bostad. Den stora drömmen är att flytta till ett engelsktalande land och utveckla min engelska ännu mer. 

Det viktigaste Mullsjö har gett mig: Jag träffat så mycket nytt folk, lärt mig mer om hur människor fungerar, fått så många nya vänner, och lärt mig så mycket med fantastiska lärare.