BibelVinter 2018

BibelVinter 2018

Kanske är det något för dig? Att få ägna fyra veckor mitt i vintern för att lära dig mer om Bibeln och det kristna livet.
Förra årets kurs blev oerhört uppskattad. Deltagarna beskrev kursen som spännande och lärorik samt att variationen av föreläsare och ämnen var oerhört berikande. Lyhördheten hos de olika lärarna samt öppenheten i klassen bidrog till att kursveckorna blev långt över förväntan.

Några valde att efter de fyra kursveckorna på Mullsjö folkhögskola fortsätta äventyret med en resa till Israel. Evelina Fasth var en av dem.

”Jag har haft förmånen att kunna gå BibelVinter och följa med på resan till Israel, det Heliga landet. Att gå kursen har hjälpt mig att förstå Bibelns historia, där Israel har en stor betydelse. Men inte minst så har jag växt i min tro.
Att få komma till Israel har varit pricken över i:et i min tro. Att få vistas på heliga platser, att få se ett folk där tron är deras vardag och att få gå på vägar där Jesus har gått. Israel är verkligen ett Heligt land med fantastiska upplevelser. Leif Carlsson som har varit vår reseledare gjorde resan till den bästa. Han visade och förklarade, han svarade på alla frågor. Han gjorde det där lilla extra för att vi skulle få ta med oss så mycket upplevelser som möjligt hem.”

Den 15 januari 2018 startar ännu en omgång av kursen BibelVinter.
Sista anmälan är den 1 december.
Ta chansen!

Vill du har mer information? Klicka här: BibelVinter