Ta chansen!

Ta chansen!

Att jobba, ja det gör man hela livet. Att gå på folkhögskola och ägna sig åt något riktigt roligt…det får man unna sig! Ta chansen nu!

Kanske har du alltid drömt om att få lära mer om fotografering? Kanske gillar du inredning och vill pryda ditt rum, din lägenhet, ditt hem med tyger som du själv har designat och tryckt. Att pryda väggarna med tavlor du själv har målat eller servera kaffe i muggar som du själv har drejat

Ett år hos oss ger dig möjligheten!

Några drömmer om att få upptäcka en ny kultur och lära känna människor på en annan kontinent. Även detta kan bli en verklighet om du söker dig till vår skola!
Behöver du läsa in gymnasiet så kan vi erbjuda detta tillsammans med en rolig inriktning. Kanske är du intresserad av IT/webb eller av internationella frågor? Eller så vill du jobba med människor så inriktningen mot personlig assistent där du lär dig teckenspråk lockar?

Skolans lokaler och verkstäder står öppna för dig från tidig morgon till sen kväll. Det är en av anledningarna till att välja internatboende under dina studier. Skolans läge precis intill sjön och nära skog och natur kombinerat med både bra buss- och tågförbindelser gör Mullsjö till en perfekt plats att studera på.

Egentligen finns det inte mycket att tveka på… TA CHANSEN till ett oförglömligt år på folkhögskola!