Kock till Mullsjö folkhögskola – heltidstjänst

Kanske är du vår nya medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Mullsjö folkhögskola ligger i Mullsjö i sydöstra Västergötland, men i Jönköpings län, knappt 3 mil nordväst om Jönköping. Skolan har c:a 200 elever på långa kurser och en omfattande kortkursverksamhet. Skolan är en fristående stiftelse som vilar på kristen grund, även om vi givetvis hälsar studerande med alla livsåskådningar välkomna. Huvudmän för skolan är en treklöver bestående av Svenska Alliansmissionen, Svenska Alliansmissionens Ungdom och Mullsjö folkhögskolas kamratförbund.

Mullsjö folkhögskolas utbildningsprogram står i första hand på följande ben:

1. Allmänna linjen med sex olika inriktningar
  2. Konst & Form med profilerna bild, foto, keramik och textil.
  3. Småbrukarlinjen
  4. KRIK-linjen – bibel-träning-hälsa
  5. Akademi för ledarskap och teologi
  6. 55Plus-kurser
  7. Korta kurser och konferenser

Mullsjö folkhögskola serverar dagligen lagad mat till ca 200 personer. Lunchtid både till grundskola, folkhögskolans elever samt personal. 60 internatelever äter också frukost och kvällsmat

Flera dagar har skolan kurs- och konferensgäster.

Nu behöver vi med en tillsvidareanställning snarast förstärka vårt kök med en erfaren kock på heltid.

Vi söker dig som har genomgått restaurang/storköksutbildning eller skaffat dig motsvarande erfarenheter genom lång praktik. Det är ett krav att du utöver utbildning också har flera års dokumenterad praktisk erfarenhet från professionellt kök med goda meriter som kock.

I arbetet ingår utöver matlagning, bakning och bufféservering, egenkontroll, lokalvård och disk, samt varuhantering. Erfarenhet av specialkost och vegetariskt kök värdesätter vi.

Tjänsten kräver att du tar ansvar för och kan planera ditt arbete, samarbeta men även arbeta självständigt när så krävs. Du kommunicerar problemfritt på svenska.

Skolan har utöver ordinarie läsår en omfattande sommarverksamhet liksom kursverksamhet under helgerna. Arbetet sker därför på schemalagd arbetstid. Helg och kvällsarbete förkommer regelbundet.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande kockjobb med bra arbetstider i ett glatt arbetslag. Lön enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av kökschef Johan Hultin.

Sista ansökningsdag 2019.01.31 och med tillträde enligt överenskommelse.

Facklig representant för Kommunal är Pia Bernhardsson (pia.bernhardsson@mullsjofolkhogskola.se)

Ansökningar skickas till kökschef Johan Hultin (johan.hultin@mullsjofolkhogskola.se)

Vill du veta mer om skolan? Läs om Mullsjö folkhögskola på www.mullsjofolkhogskola.nu

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.