Ekonomibiträde 80%

Mullsjö folkhögskola serverar dagligen hemlagad kost till omkring 100 personer. Skolans internatelever serveras frukost, lunch och kvällsmat.  Flera dagar har skolan härutöver kurs- och konferensgäster.

Skolan bedriver en omfattande sommarverksamhet och säsongsvis helgverksamhet. Det innebär löpande schemalagd helg- och kvällstjänstgöring.

Ekonomibiträdets arbetsuppgifter är i huvudsak:

• Tillredning av sallader, smörgåsar och enklare rätter
  • Bufféservering
  • Daglig disk och lokalvård
  • Biträda kokerska/kock med dagliga sysslor
  • Tvätt och strykning av personalkläder
  • Storstädning av internatet vid slutet av läsåret.
  • I storkök övriga förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker en pålitlig medarbetar som kan arbeta självständigt och engagerat med dessa uppgifter, känner ansvar för det som produceras och sätter en ära i att leverera god och tilltalande mat i utsatt tid.

Du kommer framförallt på helger att arbeta i team med kokerska/kock men ibland också ensam.

Arbetet kräver att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift utan handledning.

Du ska ha utbildning inom storkök/restaurang eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi föredrar att du arbetat professionellt med liknande uppgifter tidigare.

Arbetet i ett storkök är ett lagarbete och vi kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten
Tillsvidareanställning med 80 % tjänstgöringsgrad. Sex månaders provanställning tillämpas.

Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan med löneanspråk skickas senast den 24 juli 2022 till johan.hultin@mullsjofolkhogskola.se

Vi genomför löpande intervjuer under hela ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Frågor om tjänsten besvaras av kökschef Johan Hultin.
Mejladress: johan.hultin@mullsjofolkhogskola.se

Lokal facklig representant för Kommunal är Johanna Wremer.
Mejladress: johanna.wremer@mullsjofolkhogskola.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

——————————–

Mullsjö folkhögskola ligger i Mullsjö i sydöstra Västergötland, men i Jönköpings län, knappt 3 mil nordväst om Jönköping. Skolan har c:a 200 elever på långa kurser och en omfattande kortkursverksamhet. Huvudmän för skolan är en treklöver bestående av Svenska Alliansmissionen, Svenska Alliansmissionens Ungdom och Mullsjö folkhögskolas kamratförbund.

Mullsjö folkhögskolas utbildningsprogram står i första hand på följande ben:

• Allmän kurs med fem olika inriktningar
  • Konst & Form med profilerna bild, foto, keramik och textil.
  • KRIK-linjen – bibelträningbeachvolleyhälsa
  • ALT – Akademi för ledarskap och teologi
  • 55Plus-kurser
  • Korta kurser och konferenser.