Utställningar

När? 18-20 maj
Var? Kulturhuset i Jönköping
(Tändsticksområdet)

Vi bjuder på en inspirerande variation av uttryck med verk av alla våra konstelever. Måleri, keramik, textil och fotografi blandas i en spännande miljö på Kulturvinden i Jönköping.

Utställningen är en plats för alla; ung som gammal, lärd som novis och oavsett om du är konstveteran eller aldrig förr satt din fot i ett galleri.

Vi jobbar med klass men utan krav och vårt mål är att presentera våra verk och konst som något lättillgängligt som alla har koppling till och kan ta del av. Så ta med dina vänner och bekanta och besök oss, 5 minuter eller flera timmar, det är upp till dig. Ge dig själv den tiden! Det är värt det.

(for english scroll down)

Öppettider:
Fredag 18/5: kl 16.00 – 20.00, Vernissage med musik, bubbel och tilltugg
Lördag 19/5: kl 10.00 – 16.00, Marknad med konstverk av elever och lärare (Obs! Endast på lördag!)
Söndag 20/5: kl 12.00 – 16.00

Adress: Kulturvinden,
Svavelsticksgränd 7, Tändsticksområdet, Jönköping

Fritt inträde

Varmt välkommen och hoppas vi ses!

Vänliga hälsningar,
Konsteleverna på Mullsjö folkhögskola

Besök gärna vår hemsida: www.mullsjofolkhogskola.nu

Affisch av Broderick Coursey

Welcome to our coalition exhibition!

We offer you an inspiring mixture of expressions through works by all our art students. Paintings, ceramics, textiles and photography come together in an intriguing environment at Kulturvinden in Jönköping.

The exhibition is a place for everyone; young and old, erudite or novice and no matter if you’re a veteran on the subject or never placed a foot inside a gallery.

We work with quality but no pretention and like to present our art as something easy that all people in some way can connect to and enjoy. Bring your friends and family for a visit, for 5 minutes or perhaps a couple of hours, it’s up to you. Give yourself the time, it’s worth it!

Opening hours:
Friday 18/5: kl 16.00 – 20.00, Opening of the art gallery with music and a welcome drink.
Saturday 19/5: kl 10.00 – 16.00, Market with artworks by students and teachers, Only Saturday!
Sunday 20/5: kl 12.00 – 16.00

Address: Kulturvinden, Svavelsticksgränd 7, Tändsticksområdet, Jönköping

No entrance fee

Welcome, we hope to see you there!

Best Regards
The arts students of Mullsjö Folkhögskola

Please visit our website at www.mullsjofolkhogskola.nu

Poster by Broderick Coursey