Lärarna på allmän kurs

Från vänster:

FamiaKarkanni är IT-tekniker på skolan och undervisar i grundläggande datakunskap. Tar gärna nya utmaningar och gillar att vara ute i naturen. På fritiden ägnar hon sig mest åt sina barn och matlagning.

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden. Nätverksansvarig.

Katja Bobacka undervisar i matematik och naturkunskap. Är intresserad av att arbeta och koppla av i trädgården, älskar att vara vid havet, reser gärna och försöker lära sig nybörjargrekiska.

Åsa Holmqvist undervisar i engelska och svenska som andraspråk. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Therese Stewart undervisar i svenska som andraspråk och engelska. På fritiden tycker hon om att vara i skogen och umgås med sina barn – gärna samtidigt.

Pär Gunnarsson undervisar i internationella relationer, livsåskådning, kyrkohistoria och sång. Ägnar sig gärna åt barnbarnen på fritiden och följer noga Helsingborgs IF.

Hans Hägglund undervisar i svenska, samhällskunskap, psykologi och livsåskådning. Gillar friluftsliv, hundar och att läsa.

Elisabeth Gillving Pettersson ”Gillan”undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor. Gillar bl a att måla, skriva, sjunga, läsa, samtala och att vara ute i naturen.

Frida Lindstedt (sittande) undervisar i engelska grund och svenska som andraspråk. Bor i Mullsjö, tycker om att laga mat, lyssna på hög musik, dansa, läsa, plocka svamp och är ett stort MAIS- fan.

Eva Lorin (ej med på bild) undervisar i svenska, livsåskådning samt svenska som andraspråk på dagfolkhögskolan på Kungsporten i Jönköping. På fritiden ägnar hon sig gärna åt film, litteratur och DIY.