Lärarna på allmän kurs

Från vänster:

FamiaKarkanni är IT-tekniker på skolan och undervisar i grundläggande datakunskap. Tar gärna nya utmaningar och gillar att vara ute i naturen. På fritiden ägnar hon sig mest åt sina barn och matlagning.

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden. Nätverksansvarig.

Åsa Holmqvist undervisar i engelska och svenska som andraspråk. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Therese Stewart undervisar i svenska som andraspråk och engelska. På fritiden tycker hon om att vara i skogen och umgås med sina barn – gärna samtidigt.

Pär Gunnarsson undervisar i internationella relationer, livsåskådning, kyrkohistoria och sång. Ägnar sig gärna åt barnbarnen på fritiden och följer noga Helsingborgs IF.

Hans Hägglund undervisar i svenska, samhällskunskap, psykologi och livsåskådning. Gillar friluftsliv, hundar och att läsa.

Elisabeth Gillving Pettersson ”Gillan”undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor. Gillar bl a att måla, skriva, sjunga, läsa, samtala och att vara ute i naturen.

Frida Lindstedt (sittande) undervisar i engelska grund och svenska som andraspråk. Bor i Mullsjö, tycker om att laga mat, lyssna på hög musik, dansa, läsa, plocka svamp och är ett stort MAIS- fan.

Eva Lorin undervisar i svenska, svenska som andraspråk samt religion. På fritiden ägnar hon sig gärna åt film, litteratur och DIY.

Birgitta Mattson är teckenspråks- och dövblindtolk på skolan och undervisar även i teckenspråk och dövblindkunskap. Jobbar också på skolans kurser för personer med dövblindhet. Gillar att sjunga och inreda men myser helst av allt med sina barn.

Ida Emanuelsson

Cajsa Tengblad

Maria Taoussi

Cecilia Lundberg

Diana Samuelsson