Allmän linje

Gymnasienivå

Längd: 1-3 år

Vi erbjuder en stor bredd i ämnen och kurser. Du väljer inriktning efter intresse. Beroende på tidigare studier, kan du erhålla grundläggande och särskild behörighet till vidare studier.

Baskurs med hantverk

Kursens speciella profil är silversmide, keramik och samhällskunskap. Du får också bättra på dina kunskaper i svenska, engelska, matematik och historia.

Internationell kurs med studieresor

Kursen vill bredda ditt internationella kunnande. Med hjälp av bland annat samhällskunskap, historia, religionskunskap och resor studerar vi internationella relationer. Du läser även allmänna ämnen som svenska, engelska och matematik.

Personlig assistent-kurs med teckenspråk

För dig som nu eller i framtiden vill jobba med människor. Profilämnen är teckenspråk, handikappkunskap, etik, friskvård, syntolkning och ledsagning. Du läser också allmänna ämnen som svenska, engelska, matematik och samhällskunskap.

IT/Webb-kurs med digitalt foto

Kursen breddar din kunskap i webb, hemsidestillverkning, bild och datateknik. Du arbetar i en modern datamiljö med aktuell programvara och läser även allmänna ämnen som svenska, engelska, matematik och samhällskunskap.

Grundläggande nivå

Grundläggande kurs med IT

På kursen studerar vi det svenska språket på grundläggande nivå. Vi utvecklar svenskan genom att läsa, skriva och samtala om ämnen som intresserar oss. I kursen fördjupar du också dina IT-kunskaper, du lära dig om hur datorn och Windows fungerar.

————————————————————————————————————————————————————–

Vill du komma på besök? Hör då av dig till skolans reception. Vi visar gärna dig/din grupp runt på skolområdet och berättar mer om våra olika utbildningar.

Välkommen att söka våra utbildningar.