Lärarna på allmän linje

Från vänster:

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden.

Elisabeth Gillving Pettersson ”gillan” undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor. Gillar bl a att måla, skriva, sjunga, läsa, samtala och att vara ute i naturen.

Eva Lorin undervisar i svenska, livsåskådning samt svenska som andraspråk på dagfolkhögskolan på Kungsporten i Jönköping. Undervisar även en dag i veckan på SVF. På fritiden ägnar hon sig gärna åt film, litteratur och DIY.

Hans Hägglund undervisar i svenska, samhällskunskap, psykologi och livsåskådning. Gillar friluftsliv, hundar och att läsa.

Pär Gunnarsson undervisar i internationella relationer, livsåskådning, kyrkohistoria och sång. Ägnar sig gärna åt barnbarnen på fritiden och följer noga Helsingborgs IF.

Åsa Holmqvist undervisar i engelska och svenska. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Ulf Petersson undervisar i matematik, naturkunskap, internationella relationer samt kurser med 55Plus. Gillar all slags motion och skådar gärna fågel tidiga morgnar på våren.