Lärarna på allmän linje

Lärarna Allmän linje

Från vänster:

Mats Eriksson undervisar i IT, engelska och historia. Tar gärna en gitarr, bok eller dator i handen på fritiden.

Kerstin Boo Lindell har slutat att jobba som lärare på Mullsjö folkhögskola men finns med på Kungsporten under fredagseftermiddagar.

Åsa Holmqvist undervisar i engelska, svenska och svenska som andraspråk. Sysslar med dressyrhästar och bokläsning – dock inte samtidigt!

Pär Gunnarsson undervisar i internationella relationer, livsåskådning, kyrkohistoria och sång. Ägnar sig gärna åt barnbarnen på fritiden och följer noga Helsingborgs IF.

Hans Hägglund undervisar i svenska, samhällskunskap, psykologi och livsåskådning. Gillar friluftsliv, hundar och att läsa.

Ulf Petersson undervisar i matematik, naturkunskap, internationella relationer samt kurser med 55Plus. Gillar all slags motion och skådar gärna fågel tidiga morgnar på våren.

Peter Johansson (ej med på bilden) undervisar i handikappkunskap, etik och livsfrågor samt teckenspråk förutom att tolka dövblinda elever. Gillar huset på Visingsö och att motionera, bl.a. golf och att titta på HV71 under vinterhalvåret.

Johanna Törni (ej med på bilden) undervisar i musik, livsåskådning och matematik. Studerar på Textilskolan och finns det tid över motionerar och musicerar hon gärna.

Eva Lorin (ej med på bilden) undervisar i svenska, samhällskunskap, livsåskådning, svenska som andraspråk och svenska i vården på dagfolkhögskolan på Kungsporten i Jönköping. På fritiden ägnar hon sig gärna åt film, litteratur och DIY.