Utbildningar

Vill du göra något kul? Självklart ska du välja Mullsjö folkhögskola. Smidigt är det också. Du kan ansöka till våra utbildningar via direktlänk till Schoolsoft från vår hemsida

För bäst chans till en kursplats bör din ansökan vara inne senast den 15 maj, därefter antar vi löpande i mån av plats fram till kursstart.

Välkommen att höra av dig!

På Mullsjö folkhögskola har du mycket roligt att välja på.

Är du intresserad av konst och skapande i olika former så finns flera alternativ för dig på Konst & Form.
Allmän kurs kan du läsa in gymnasiet, lära om IT eller fundera och lära kring hur kultur, konst/hantverk, motion och naturen har betydelse för ett hälsosamt liv? Är du intresserad av att fördjupa dig i frågor som rättvis handel, miljö & hållbar utveckling, kulturfrågor, mänskliga rättigheter… då finns en internationell inriktning som du kan välja.
Tycker du om kombinationen Bibel, träning och hälsa så är KRIK-linjen helt rätt för dig.
Vill du prova på att leva ett mer jordnära, hållbart och självständigt liv? Då kanske Småbrukarlinjen, är något för dig?
Mer om  våra olika utbildningar hittar du i sidomenyn!

För dig som är döv/hörselskadad eller har en dövblindhet finns två teckenspråkstolkar anställda på skolan som tolkar på de olika lektionerna. Se mer information under fliken Kurser för syn- och hörselskadade i vänstermenyn.

För information om läsåret klicka här

Vill du komma på besök? Hör då av dig till skolans reception. Vi visar gärna dig/din grupp runt på skolområdet och berättar mer om våra olika utbildningar.